T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - 23 Nisan Ortaokulu

Güvenli İnternet Kullanımı Seminerimiz

5. Sınıf öğrencilerimize yönelik Bilinçli Teknoloji Kullanımı-Güvenli İnternet konulu seminerimiz rehber öğretmenimiz Müge ÖZTÜRK tarafından gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizle birlikte teknolojinin yararları yanında bilgisayar, tablet, telefon ve oyun konsolları başında harcadığımız zaman hakkında konuştuk. Hepimiz internet başındayken zamanın nasıl geçtiğini anlamadığımız konusunda hemfikiriz olduğumuzdan bahsettik.  Bu yüzden sosyal medya ve oyunun bağımlılık yapıp yapmayacağını tartıştık. İnternet kullanımında başımıza gelebilecek olumsuzlukların neler olabileceği ve ne gibi önlemler alabileceğimiz hakkında görüşlerimizi bildirdik. Velilerden izinsiz fotoğraf paylaşmanın, tanımadığımız kişilerle sosyal medya üzerinden konuşmanın, güvenli olmayan internet sitelerinde kişisel bilgilerimizi paylaşmanın doğurabileceği olumsuzluklar hakkında konuştuk.

 

Teknoloji canavara dönüşmeden, kişisel önlemlerimizi almak konusunda hemfikir olduk! Güvenli İnternet konusunda okulumuza destek veren Rehber Öğretmenimize ve bu konuda daha bilinçli olan öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız. 

16-12-202016-12-202016-12-2020

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.12.2020 - Güncelleme: 23.01.2023 16:39 - Görüntülenme: 1131
  Beğen | 0  kişi beğendi