BURSA / OSMANGAZİ - 23 Nisan Ortaokulu

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvurusu

BURSLULUK İÇİN OKUL İDARESİNE VERİLMESİ GEREKEN BELGELER

1.           Ek-1 öğrenci ailesinin maddi durumunu gösteren beyanname (Bu belgenin çıktısı alınıp doldurulacak)

2.           Velinin (anne ve babanın her ikisine ait) çalıştığı yerden kaşeli imzalı 2023 yılına ait 12 aylık bordrosu (Veli çalışmıyorsa veya serbest meslek sahibi ise vergi dairesinin adı, adresi ve hesap numarası belirtilen bir önceki yıla ait gelir vergisi matrahını gösteren belge)

3.           Aile nüfus kayıt örneği (e-Devlet üzerinden alınabilir)

Veliler bursluluk başvurusunu yaptıktan sonra bu evraklarla birlikte ilgili müdür yardımcısına (5. Sınıfların Md. Yrd. Mustafa BALCI, 6. ve 7. sınıfların Md. Yrd. Mehmet BİLMEZ, 8. sınıfların Md. Yrd. Fatih KATINÇ) sınav başvurusunu onaylatmak durumundadır. Başvurusunu onaylatmayan öğrencilerin başvurusu iptal edilecektir.

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI (İOKBS) Başvuru ve Uygulama Kılavuzu 2024

EK-1 ÖĞRENCİ AİLESİNİN MADDİ DURUMUNU GÖSTEREN BEYANNAME

2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Konu ve Kazanımları

Yayın: 07.02.2024 - Güncelleme: 07.02.2024 21:43 - Görüntülenme: 372