Öğrenci Toplantımız 3 (03.02.2021)

Proje grubu öğrencilerimizle 3.toplantımızı gerçekleştirdik. Bu toplantıda Güvenli İnternet Günü ile ilgili Scratch platformu kodlama aracılığı ile yapacak olduğumuz animasyon hakkında konuştuk. Beyhan öğretmenimiz animasyonun nasıl kodlanarak yapılacağına ve Twinspace sayfasına koyulacağı konusunu anlattı. Twinspace sayfasında forum ve chat kullanımı önemli olduğunu bu sayfalarda güvenl internet günü ile ilgili yazılar yazılması gerektiğini konuşuldu. Toplantıya katılan öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Bu toplantıda Güvenli İnternet Günü için Scratch platformunda kodlama kullanılarak nasıl animasyon oluşturacağımızı, bunu nasıl etkinlik sayfamıza öğrencilerimizin koyacağını konuştuk. Ayrıca forum ve chat bölümünün etkin bir şekilde kullanılması gerektiği, öğrencilerin kodlama etkinlikleri için seçtikleri dillerde kendilerini geliştirmeleri konusunda duruldu.

03-02-2021

Yayın: 03.02.2021 - Güncelleme: 17.01.2023 22:32 - Görüntülenme: 340