eTwinning Projemiz "Techno Teens Team" Onaylandı

Salgın hastalık döneminde EBA platformu ve çeşitli çevrimiçi toplantı web araçlarının kullanımıyla ders anlatımı yaygınlaşmış olup bu kaotik dönemin gençler üzerindeki olumlu ve olumsuz etkilerini teknoloji kullanımı özelinde incelemek ve öğrencilerin de aktif katılımıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirmek amacıyla yürüteceğimiz projemizle birlikte, öğrencilerimizin medya okuryazarlığını geliştirmek için birtakım çalışmalar yapılacaktır.Bu çalışmaların temel amacı öğrencilerin medya kullanımında öz disiplinlerini geliştirmektir.

Bu amaçla gerçekleştireceğimiz ve koordinatörlüğünü Erzincan- Şehit Er Süleyman Aydın Ortaokulu İngilizce öğretmeni Zeynep ARDUÇ' un yaptığı Techno Teens Team (Inevitable Technology in Pandemic) projesi ; Okulumuz Ingilizce Öğretmeni Ezgi AFERIN (Bursa), Muğla, Elazığ ve Kayseri illeri ortaklığıyla   MEB Ulusal Destek Servisi tarafından onaylanmıştır.

10-01-2021

Yayın: 10.01.2021 - Güncelleme: 17.01.2023 22:40 - Görüntülenme: 1202