BURSA / OSMANGAZİ - 23 Nisan Ortaokulu

23 Nisan Ortaokulu

Yunuseli Mah. 825. Sok. No2 Osmangazi BURSA
Vizyon
Bilimsel sanatsal etkinlikler ve sportif faaliyetlerin katkısı ile teknolojik donanımlı dersliklerde, araştırmacı ve katılımcı eğitim modelini uygulayarak, cumhuriyet ilkelerine duyarlı bireyler yetiştirmek, mezunlarımızın %100 oranıyla ortaöğretime devam etmesini sağlamak ve LGS ile öğrenci alan okullara öğrenci göndermede il bazında ilk 3´e yükselen okul olmak.
Misyon
Geçmişten gelen bilgi ve tecrübeyi, bugünün enerjisi ve geleceğin hayalleri ile birleştirerek; öğretmen, öğrenci veli ve tüm çalışanları katılımcı ve paylaşımcı olan; sevgi saygı ve hoşgörüye dayalı, üretkenliğin ön plana çıktığı, teknolojik donanımlı eğitim öğretim ortamı oluşturarak, düşünebilen, kendini ifade edebilen, özgüveni ve amaçları olan, empati yapabilen, dürüst, paylaşımcı, sağlıklı, kişilik sahibi bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
-Bunimo yarışmalarında okulumuz Türkiye derecesi yapmıştır. -Öğrencilerimizden Sena ÇAKMAK kros liginde başarılı sonuçlar elde etmiştir. -Okulumuz öğrencileri Voleybol branşında kız ve erkek gruplarında başarılar elde etmiştir.
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :İkili (Yarım Gün)
Doğal Gaz
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Otobüsle Ulaşım: 1-Acemler İstasyonundan, Dobrucadan B/17 otobüsü ile 2-Heykelden ise B/25 otobüsü ile 3-Kent Meydanından B/29 otobüsü ile okulumuza ulaşılabilir.
Yunuseli Mahallesi 825.Sokak No:2 Osmangazi BURSA Posta Kodu:16184
İl Merkezine uzaklık:13,9 km İlçe Merkezine Uzaklık:14 km
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
%98 başarı ile bir üst öğrenime öğrenci kaydı sağlanmıştır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda kapalı spor salonu bulunmaktadır. Bu nedenle özellikle Voleybol ve Basketbol branşında etkinlikler yapılmaktadır.
TÜBİTAK 4006 projesi için etkinlikler düzenlenmiştir.
Proje Çalışmaları
2017-2018 Eğitim öğretim yılında TÜBİTAK projeleri hazırlamıştır. eTwinning projeleri yürütmekteyiz. eTwinning Avrupa Kalite Etiketi aldık. Bir eTwinning okuluyuz. Erasmus proje çalışmaları yapmaktayız.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında iki defa yurt dışından öğrenci ağırlamıştır.